.

Jag har ont. Ramlade av en häst i galopp igår. TVÅ gånger. Ajj. Slog fan i mig rejällt! Andra gången slog jag i armen och fick ett två centimeter djupt hål i armbågen. Så ah. Fick sova på sjukhuset en natt, och fick sy ett stygn. Och ah.
Behöver inte gå till skolan resten av veckan sa läkarn, eftersom jag måste vila armen ett tag. Orkar inte skriva mer. Det gör bara ont i armen. <3

You're Love Is My Drug. <3


Rubrik saknas tror jag..

Kom inte på någon rubrik. Haha. Uppdateringen ligger på botten. Och jag funderar på att lägga ner bloggen och starta en ny. Men ja. Annars blir det en rejält lång blogg paus. Vi får se vad ni tycker, Ojj, juste! Ni kommenterar ju aldrig så det är ju ingen idé att fråga er. Så ah.
Men imorgon blir det myskväll med en massa brudar hos Ebba Olofsson. ♥ Jag har köpt läsk, och så kommer det bli massor av popcorn, chips och en massa skitsnack! <3 Älskar er brudar! <3
Men nu ska jag inte skriva mer. Ska ju ha blogg paus till söndag tycker jag. :p
Syns på söndag!

Några snygga tröjor jag har beställt...

50892_g50848_b50276_b50157_b50019_p
Haha, Erkänn I ♥ Me tröjan var ego.. <3
Men ah, Im too epic to fail, var ju fan bäst, särskillt för mej. Känns som om tröjan var gjord för mej... XD

8. Mina fem favoritböcker.

Jag har typ inga favoritböcker men om jag måste välja så är det nog alla Pia Hagmars Klara böcker, Alla Molly Moon böcker. Vet att det inte var fem böcker, men det var iaf serier som är över fem böcker.

Jag älskar ju hästar, och Pia Hagmar skriver så jävla bra. Och Typ Molly Moon böckerna är ganska bra. Sen gillar jag väldigt mkt deckarböcker. Typ alla Beck böckerna och så. Men ah.

Lat morgon.

Latis jag känner mej! :p Har nyss sminkat mej till en wb fjortis och fotade med kameran, Sen upptäckte jag att jag inte hade något minnes kort i kameran så ja. Bilder på det kommer inte att komma in nu ;<
Annars så ska jag käka frukost nu och sen blir det väll att ta och packa upp i mitt rum och sen blir det nog ganska chill. Men ah. Thihi. En grej jag ville säga var att jag har blivit förälskad i parfymen Replay. Dem luktar svin gott! Har redan andvänt halva flaskan och jag köpte den förra månaden vid typ tredje eller nåt sånt. Sen tog jag en massa provparfymer därifran. Men vadå? Det låg i en skål som det stog provparfymer, ta gärna med en hem på. Så jag tog kanske fyra fem st ^^ Men ja, nu ska jag nog dra och käka frukost, skriver senare! :)
Syns!

7. Mina fem favorit filmer

Ja, Mina fem favoritfilmer är nog alla Harry Potter filmer, Alla Twilight filmer, Alla saw filmer, Hur många lingon finns det i världen och så Typ Mean Girls 1 och 2 ;)

Ja, vad mer ska man skriva?

Ben & Jerry Half Baked ♥

Hey! Ska snart käka hamburgare och sedan blire att götta sig i en BJ glass ! ♥
Hinner typ inte skriva så mkt nu, fär jag är barnvakt åt två skitungar vid namn My och Ebba. Ebba ska fanimej hela tiden ha på sig en plastpåse på huvudet och my ska hela tiden skrika att hon är hungrig. Men ah. Maten är nog här om typ tjugo minuter eller något sånt. För ah. Pappa åker ju nu och beställer mat från Empes.

Men nu måste jag gå, annars blir My och Ebba galna.
Syns!

It's time to get sick.

På väg att bli sjuk tror jag. Har varit i farten hela dan och gått i snön med ett par skor som blir dyblöta bara av att man tittar på dom typ. Och så har jag köpt ett par raggsockor och två par trosor. Mer orkade jag inte köpa, för vem orkar gå i iskalla och dyblöta skor och samtidigt ha huvudvärk? Inte jag inte. Snön har kommit. Riktigt jävla deprimerande. Trodde inte snön skulle komma redan, men vid två på natten ( ja, jag var vaken och spelade kort med mej själv) började det snöa. och då blev jag sur och gick och la mej. Sen vaknar man och det är över TJUGO centimeter tjock snö. -.-  Snacka om irro.
annars så sitter jag i mina nya raggsockar och bloggar och knaprar på pepparkakor. Ganska nice typ. Tror jag. Tog nyss en alvedom och lite bisolvon för jag har så jävla ont i halsen och huvudet. Ska snart gå och käka renskav med potatis.
:<
Dagens outfit blev:
Halsduk från Gina Tricot
Cardigan från Cubus
Linne från Lindex
Jeans från Lindex
Raggsockar från KappAhl
Dålig kvalite, vet men det är fotat med min mobil, och den har inte bra kamera :<
Syns väll senare?

Uppdateringen ligger på botten. Allvarligt.

Som rubriken säger så ligger uppdateringen på botten. Har inte lust att blogga och har inte tid att blogga.. Men nu ska jag sikta mot att komma på mest aktiva bloggaree listan. Men det kommer jag ju i o försej aldrig klara, för jag kommer aldrig att hinna blogga tre-fyra gånger per dag. Det har ju hitills gått bra på helgerna med bloggningen och så. Men på vardagarna ligger den verkligenpå botten. Men nu när min dator har kraschat (eller hur man nu skriver det) så måste jag ju blogga med pappas dator. Och alla bilder jag hade fanns ju där. Så jag vet inte hur det blir med bloggheadern och nya bilder nu. Ganska snynd egentligen för jag har gjort en bra header på den för någon dag sen och så krajade datorn :/

Men iaf, nu så sitter jag och diggar Royal Republic - Tommy Gun <3   Grym låt måste jag säga. Annars sitter jag ju i vardagsrummet och kollar till min lillasyrra medans pappa handlar. Hon går runt och ropar JAJA och NEJ NEJ NEJ och sånt. Ganska gulligt är det :p

Men nu ska jag och hon gå och kolla på tv. Syns sen antar jag. :D

6. Mina fem favorit bilder

..............

Dreaming - Dead by April ♥

It's a new day
Something feels strange
I'm walking in the clouds
I'm almost touching the stars
Anything seems possible, imaginable

Am I dreaming?
All normal things start to change
Can feel no gravity
I step outside the atmosphere
Nothing seems impossible, unreachable

How strange it feels
Moving in slow motion
I guess I must be dreaming
Now, is this real
Or my imagination?
I guess I must be dreaming
I guess I must be dreaming

I take a leap
I should be scared, but I'm not
Traveling in the speed of light
Planets are flashing by
Like a shooting star I fly

How strange it feels
Moving in slow motion
I guess I must be dreaming
Now, is this real
Or my imagination?
I guess I must be dreaming
I guess I must be dreaming

This is just a dream
This is just a dream

How strange it feels
Moving in slow motion
I guess I must be dreaming
Now, is this real
Or my imagination?
I guess I must be dreaming
I guess I must be dreaming ♥

RSS 2.0